Kategórie
 
 
 
 
 

Cúvacie kamery - Aké vybrať WiFi či káblové AHD verzie?

Aj vy máte dilemu akú vybrať cúvaciu kameru? Či radšej bezkáblové Wifi kamery, alebo káblové AHD verzie parkovacích kamier? V tomto článku sa dočítate viac.

Cúvacia kamera je dnes už bežným štandardom pri vybavení nových áut. Staršie autá však nemusia zúfať pretože cúvací systém sa dá dodatočne do auta namontovať a tým získate ďalší bezpečnostný prvok pri šoférovaní. Cúvacia kamera nie je žiadny luxus. Je to veľmi dobrá a hlavne efektívna pomoc pri cúvaní z hľadiska bezpečnosti Vás a vašeho auta. V dnešnej dobe sú cesty preplnené  autami a o nič lepšie to nie je ani pri parkovaní. Cúvacia kamera vám zabezpečí, že budete mať prehľad čo sa deje za vami a okolo vás pri cúvaní.

 

AHD cúvacia kamera pre karavan

Poslúži vám ako ďalší doplnok k cúvacím senzorom alebo ako základný bezpečnostný prvok ak cúvacie senzory nemáte. Kamera na cúvanie vám umožní vidieť tam, kde spätné zrkadlá nevidia. Pri cúvaní Vás nechráni len cez deň. Všetci dobre vieme o čo ťažšie je parkovanie v noci. Pri dnešných technológiách si môžete vybrať aj kameru s nočným videním. To vám veľmi uľahčí cúvanie v šere alebo aj úplnej tme. Dnes už nemusíte cúvať a parkovať na slepo. Parkovacie či cúvacie kamery sú ideálnym parkovacím asistentom cez deň aj v noci. Na našom e-shope vám ponúkame cúvacie kamery s dvomi technológiami prenosu. Každá z nich má svoje osobité výhody. Montáž či inštalácia je pomerne jednoduchá u oboch variánt.

V našej ponuke máme bezkáblové verzie WiFi cúvacie kamerykáblové cúvacie kamery s AHD rozlíšením.

cúvacia mamera pre kamiony

WiFi parkovacie kamery PROFIO Electronics

WiFi cúvací set je ideálnym riešením v prípade, že vedenie kábla by bolo zložité alebo nemožné. K monitoru sa dajú jednoduchým spôsobom napárovať  jedna až štyri bezdrôtové kamery, čo vám umožní sledovanie z niekoľkých uhlov naraz. Takéto systémy sú vhodné na veľké nákladné autá, kamióny, poľnohospodárske a stavebné stroje, ktoré neumožňujú vedenie káblovej verzie cúvacích kamier. Signál z WiFi kamier je dostatočne silný, aby ho nerušili veľké kovové časti strojov a mohli ste tak mať obraz bez rušenia a zrnenia. Kamery majú celokovové telo s IP ochranou čo im zaručuje funkčnosť aj v tvrdších podmienkach. Sú vybavené aj nočným videním, ktoré vám umožní orientáciu a videnie prekážky v blízkosti aj v úplnej tme. Na monitore veľkosti 7“ je možné zobrazenie všetkých štyroch kamier vedľa seba alebo každej samostatne.

WiFi set 4 kamerový

 

Káblové AHD parkovacie kamery PROFIO Electronics

AHD cúvacie kamery sú káblová verzia parkovacích setov. Ako už z názvu vyplýva ide o kamery z HD rozlíšením a to isté rozlíšenie má samozrejme aj monitor, ktorý ponúkame vo veľkosti 7“ a 10“. Obraz z týchto kamier je naozaj veľmi ostrý a jasný pričom vidno všetky detaily. Obraz sa šíri po kábli, s ktorým je kamera aj napájaná priamo z monitoru. Telo kamery je rovnako vybavené IP ochranou a celokovovým telom s nočným videním pre jednoduchšiu orientáciu aj v zlých svetelných podmienkach. AHD cúvacie sety sú prepojené špeciálnymi 4pin káblami, ktoré majú vodotesné spoje a sú odtienené. Podľa potreby máme v ponuke 10m,15m a 20m káble. K AHD kamerovému systému je možné pripojiť tri kamery a prepínať obraz medzi jednotlivými kanálmi.

AHD set 3 kamerový

 

Obidva systémy sú určené pre bezpečné cúvanie a monitorovanie priestoru v okolí rôznych poľnohospodárskych a stavebných strojov, alebo vozidiel. Nájdu si však uplatnenie aj v dodávkach alebo menších vozidlách. Podľa našich skúseností je však možné systémy využiť aj v rôznych pracovných odvetviach, na monitorovanie činnosti rôznych strojov a prístrojov, čo len pridáva na hodnote ich flexibilného využitia. 

Tu si môžete pozrieť celú našu ponuku cúvacích kamier

 

 

Pridať hodnotenie či otázku k produktu

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia