Kategórie
 
 
 
 
 

Kamera do auta je dnes už čoraz častejším vybavením osobných ale aj nákladných aut. Na trhu má zákazník veľké množstvo rôznych alternatív. Kamery sa líšia kvalitou obrazu a parametrami, ktoré už ale začínajú byť pri tých kvalitnejších kamerách do auta rovnaké.  PROFIO Electronics vám prináša revolučnú kameru do auta PROFIO Tracking Cam X1. Chcete vedieť v čom je jej unikátnosť?

 

Aj vy máte dilemu akú vybrať cúvaciu kameru? Či radšej bezkáblové Wifi kamery, alebo káblové AHD verzie parkovacích kamier? V tomto článku sa dočítate viac.

Cúvacia kamera je dnes už bežným štandardom pri vybavení nových áut. Staršie autá však nemusia zúfať pretože cúvací systém sa dá dodatočne do auta namontovať a tým získate ďalší bezpečnostný prvok pri šoférovaní. Cúvacia kamera nie je žiadny luxus. Je to veľmi dobrá a hlavne efektívna pomoc pri cúvaní z hľadiska bezpečnosti Vás a vašeho auta. V dnešnej dobe sú cesty preplnené  autami a o nič lepšie to nie je ani pri parkovaní. Cúvacia kamera vám zabezpečí, že budete mať prehľad čo sa deje za vami a okolo vás pri cúvaní.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia